Tim van Hoogdalem

Click here to edit subtitle

Blog

Update

Posted by Tim.v.Hoogdalem on June 14, 2013 at 5:20 AM

Even een update.

Na een goede ronde van Nieuw Vossemeer, hoopte ik dat de volgende wedstrijden ook weer goed zouden gaan.
Eerste wedstrijd was Oudenbosch kan ik vrij kort over zijn, slecht, de eerste bochten ging ik als 2e in maar daarna zakte ik terug en moest lossen ik mistte gewoon de snelheid en was moe.
Dan maar richting het DK in Hardinxveld, vrij dichtbij dus op de fiets erheen.
Het weer voorspelde niet veel goeds maar het was koers, tijdens de koers regende het ook stevig door en we zagen er dan ook al snel uit alsof we een cross gereden hadden.
In het begin van zat ik goed voorin en draaide lekker, maar na 3 rondes reed ik lek, gelukkig reden er een aantal neutrale materiaal wagens achter het peloton, waaronder mijn eigen ploegleider.
Ik hoopte dan ook een wiel van de ploegleider te krijgen maar de ploegleider van Jan van Arkcel(tevens organiserende club) was eerder bij mij.
Het duurde even voordat het wiel erin zat(en na later bleek er ook niet goed inzat) maar weer opgang, precies voor een rot punt in de koers, na de bocht direct vanuit stilstand een viaduct op.
Ik mocht achter de auto proberen terug te komen, was voor mij voor het eerst in een koers achter een auto, wat nog niet echt makkelijk wilde lukken, ik durfde nog niet echt te strak achter de auto te rijden en was teveel aan paniekeren.
Ik maakte een bocht de sprong naar het peloton maar precies op verkeerde moment, precies toen het hard op de kant ging, dus na de volgende klim het viaduct op werd ik weer gelost met nog een renner.
Opnieuw achter de auto en nogmaals proberen terug te komen, nu op een iets ander punt maar nog steeds een slecht moment en weer gelost.
Daarna was het kaarsje wel uit en einde koers.
Gelukkig was mijn vader komen kijken en wilde hij me ook nog terug brengen naar huis omdat ik met een platte band stond.

Met een dag er tussen stond de Ronde van Ridderkerk op de planning, ik was nog steeds flink moe en was niet aan rust toe gekomen.
Deze wedstrijd liep ook voor geen meter, dat zelfde gold voor de ronde van Rhenoy, met maar 20man aan de start waarvan maar weinig clubrenners was de ronde ook zo afgelopen.
Daarna in overleg met de ploegleider besloten is een week goed rust te nemen en de volgende koers op de planning(ronde van papendrecht) te laten schieten.
Na de week met rust voelde ik me wel weer oke en reed ook wel weer lekker, dus op naar de ronde van hilvarenbeek,op 9juni, leuk parcours en zonnetje met flink wat wind.
De eerste paar rondes kon ik lekker volgen, maar al snel voelde ik me weer moe en benauwd uitgestapt en richting huis.
Savonds begon ik me nog slechter te voelen, dus vroeg naar bed.
Volgende ochtend ging op 4.45 de wekker al want om 5.30 moest er vertrokken worden naar friesland, ik hoopte op tijd thuis te zijn want had met fietsmaatje afgesproken naar een (klim) tijdrit in zaltbommel te gaan, na heeeeel veel gehaast, was ik om over half 6 thuis en om kwart voor 6 zaten we op de fiets richting zaltbommel.
Daar de tijdrit gereden welke voor m'n gevoel niet eens zo slecht ging op een gewone racefiets tussen de tijdritmonsters.
Uiteindelijk was ik 14e geworden niet ontevreden naar zo'n dag.
Maar 's avonds eenmaal thuis was het prijs, last van keel, neus ging dicht zitten en begon beroerd te voelen.
Volgende dag gaan werken maar was duidelijk dat het echt goed ging, woensdag toch nog maar poging gedaan te werken maar na lossen van de vrachtwagen snel richting huis en in bed.
Nu alweer paar dagen thuis en begin langzaam aan wat beter te voelen, nu eerst maar is uitzieken en hopelijk straks weer fatsoenlijk beter.
En dan hopelijk weer wat goede wedstrijden rijden, weet nu in ieder geval hoe het komt dat de laatste wedstrijden niet lekker gingen.


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments