Tim van Hoogdalem

Click here to edit subtitle

Blog

Seizoen voorbij

Posted by Tim.v.Hoogdalem on October 13, 2013 at 7:10 AM

Het wegseizoen zit er inmiddels op en de eerste cross is weer gereden.
Het weg seizoen heb ik afgesloten met een deelname aan de ronde van ameide en een wedstrijd in Belgie.
Daarna was het door drukte op het werk niet echt mogelijk om veel te trainen, maar toch nog wat getraind op de crosser om weer wat te wennen aan het veldrijden.
En zo stond op zondag 29 september de eerste nationale cross op de planning, in Dordrecht georganiseerd door mijn wielervereniging en met jongens als gert jan bosman, eddy van ijzerdoorn en Belgische mannen e.d aan de start.
Mijn doel was gewoon lekker rijden en vooral plezier hebben.
Bij de start toch wel wat zenuwachtig, maar het ging goed en had nog flink wat jongens achter me.
Na de startklim maakte we een lus voor het clubgebouw langs en gingen we het bos in, daarna een slinger stuk wat schuin op een heuvel lag.
Hier maakte ik een stuurfoutje en moest uit de pedalen en verloor flink plaatsen.
Daarna door gereden en een strijd gereden met een bekende van me, en zo toch uiteindelijk de wedstrijd uit kunnen rijden.
Er was voor iedereen zelfs prijzengeld en bezinegeld en zo ging ik toch nog met een leuk bedrag naar huis toe en was het geslaagde dag.
Het seizoen is erg lang geweest, vanaf maart tot aan eind september bijna ieder weekend(soms wel meerdere) een wedstrijd gereden.
Na de crosswedstrijd een welverdiende rust van 2 weken genomen en nu a.s week weer beginnen met trainen en diverse club crosswedstrijdjes rijden en zo af en toe een nationale wedstrijd om zo weer toe te werken naar het nieuwe 2014 seizoen :D

 

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments